Aanmelden techniekwerk

Betaalbare Nederlandse Tandtechniek

Oerhollandse kwaliteit zoals u dat gewend bent!

Betaalbare Nederlandse Tandtechniek

De vraag naar betaalbare tandtechniek stijgt door de huidige economische- en marktontwikkelingen. Kesseler & Reuvekamp heeft een aantal producten aan haar assortiment toegevoegd waarmee wij u als tandartsondernemer ondersteunen in het aanbieden van betaalbare Nederlandse tandtechniek.

Door Cad-Cam techniek te combineren met vernieuwde materialen, ambachtelijk vakmanschap en tandtechnisch inzicht kunnen wij betaalbare en mooie restauraties aanbieden: Betaalbare Nederlandse Tandtechniek. Door deze uitbreiding van ons assortiment zijn voor iedere patiëntendoelgroep keuzes mogelijk waarbij we géén concessies hoeven te doen aan onze service en kwaliteit.

Maak zelf kennis met onze techniek

Wij nodigen u als tandarts-ondernemer uit om eens enkele van onze nieuwe restauraties te laten vervaardigen. U zult versteld staan wat de combinatie van moderne technieken, materialen en vakmanschap kan brengen.

Economy Line and Premium Line

Voor elk budget goede Nederlandse tandtechniek!

Betaalbaar met onze economy line

Met behulp van de nieuwste technieken creëren wij onze, (deels) Cad vervaardigde, Economy Line kronen en bruggen voor de zijdelingse delen. Zowel in metaal/porselein als in volledig Zirconium. Betaalbare Nederlandse tandtechniek voorzien van een goede esthetiek en functie!

Neem contact met ons op voor de actuele prijzen

Net iets extra’s met onze premium line

Aan onze Premium Line hebben we IPS E-max kronen toegevoegd waarbij wij gebruik maken van Lithiumdisilicaat. Doordat restauraties van Lithiumdisilicaat een natuurlijk kleurverloop hebben en het licht optimaal doorlaten, zijn zeer goede en esthetische oplossingen mogelijk.

Neem contact met ons op voor de actuele prijzen