Aanmelden techniekwerk

Betalen wordt belonen met de Dental Business Card

Automatisch voordeel en sparen voor kado's

Speciaal voor u

Als leverancier van tandtechnische producten en diensten belonen wij u graag voor uw loyaliteit en vertrouwen. Vandaar dat wij, samen met American Express, een – voor u kostenloze* – American Express Kaart hebben ontwikkeld waar u onze nota’s mee kunt voldoen. U betaalt uw nota’s aan American Express met een maximaal uitgestelde betalingstermijn van 50 dagen.

Bij een minimale besteding van € 10.000,- per jaar met de Dental Business Card is de kaart geheel gratis. Indien u minder dan € 10.000,- per jaar uitgeeft met de kaart kost deze € 85,- per jaar.

Overal te gebruiken

De Dental Business Card van American Express is een kaart die u voor iedere euro omzet  bij ons als leverancier van tandtechnische producten en diensten automatisch spaarpunten geeft in het spaarprogramma Membership Rewards. Uiteraard kunt u uw Dental Business Card ook gebruiken voor uw uitgaven bij bijvoorbeeld het tankstation of de parkeergarage. Bij een omzet van € 15.000,- per jaar ontvangt u dus 15.000 spaarpunten die u bijvoorbeeld kunt inwisselen voor een Weber BBQ, maar ook voor cash of honderden andere Rewards uit het spaarprogramma!

De Dental Business Card van American Express

Automatisch voordeel en sparen met Membership Rewards

 

Meer informatie over de Dental Business Card van American Express?

Neem contact met ons op

Meer informatie over het Membership Rewards programma?

Bezoek memberschiprewards.nl