Aanmelden techniekwerk

Informatie voor tandartsen

Blijf als tandarts op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op tandtechnisch gebied

Speciaal voor tandartsen

Wij houden u als tandarts-ondernemer graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tandtechniek. Op deze pagina vindt u informatie over hoe Kesseler & Reuvekamp u kan ondersteunen bij deze ontwikkelingen.

Ontdek uw voordelen

Bekijk hieronder de verschillende onderwerpen en ontdek wat wij van Kesseler & Reuvekamp voor u als tandarts kunnen betekenen.

Ontdek uw voordelen als tandarts

Wat kunnen wij van Kesseler & Reuvekamp voor u betekenen?

tandarts-kr-tandtechniek

K&R Tandtechniek

Met de K&R Economy, K&R Premium en K&R Premium Plus lijn creëren we voor iedere patiëntendoelgroep en ieder budget tandtechnische keuzes waarbij we géén concessies hoeven te doen aan onze service en kwaliteit.

Lees meer »

Digitaal Scannen

De voordelen van digitaal afdrukken

Loop voorop in de tandheelkunde en stap vandaag nog samen met Kesseler & Reuvekamp in de wereld van de digitale tandtechniek. Met de digitale mondscanners van Kesseler & Reuvekamp maakt u sneller, betrouwbaarder en patiëntvriendelijker digitale afdrukken van de boven- en onderkaak.

Lees meer »

tandarts-amex

Betalen wordt belonen met de Dental Business Card

Als leverancier van tandtechnische producten en diensten belonen wij u graag voor uw loyaliteit en vertrouwen. Vandaar dat wij, samen met American Express, een – voor u kostenloze* – American Express Kaart hebben ontwikkeld.

Lees meer »

Digitale tandtechniek

Digitale tandtechniek

Kesseler & Reuvekamp  heeft een eigen Cad/Cam afdeling waar wij werken met de allernieuwste Cad software en scanners van de firma 3Shape. De Deense firma 3 Shape is marktleider in tandtechnische Cad software.

Lees meer »

tandarts-kpt

KPT Technieker

Uw patiënt kan bij iedere vestiging van Kesseler & Reuvekamp terecht voor een deskundige tandheelkundige behandeling en het aanmeten van een volledige gebitsprothese.

Lees meer »

KRT

KRT Technieker

Uw patiënt kan voor het kroon en brugwerk bij iedere vestiging van Kesseler & Reuvekamp verzekerd zijn van een optimaal esthetisch resultaat. Wij hebben een speciaal opgeleide Klinisch Restauratief Technicus in dienst.

Lees meer »