Aanmelden techniekwerk

Over Kesseler & Reuvekamp

Wie is Kesseler & Reuvekamp?

Kesseler en Reuvekamp is een tandtechnisch laboratorium met de hoofvestiging in Almelo en filialen in Amsterdam en Enschede en is al meer dan 50 jaar toonaangevend op het gebied van tandtechniek.

Wie een goed gebit heeft staat er geen moment bij stil, maar veel mensen gaan gebukt onder gebitsproblemen. Een slecht zittend kunstgebit, verkleurde of beschadigde tanden, kiezen die niet meer optimaal functioneren of geheel verdwenen zijn; het zijn slechts enkele voorbeelden van klachten die tot problemen kunnen leiden. Functionele of cosmetische problemen die echter in veel gevallen kunnen worden opgelost, dankzij de aanwezige kennis, vaardigheden en technieken in tandheelkundige laboratoria zoals Kesseler en Reuvekamp.

Bedrijfsfilosofie

Afspraken maken en afspraken nakomen: dat is onze werkfilosofie. Belangrijk voor de tandarts en voor de patiënt. Bij ons is dat geen probleem. Onze service houdt niet op als het product gemaakt is. Een eigen bodedienst haalt en brengt werk op afgesproken tijdstippen. Wij kunnen in heel Nederland en in het grensgebied Duitsland leveren.

We leveren niet rechtstreeks aan de particulier maar uitsluitend aan tandartsen, tandtechnische laboratoria (die niet alle werkzaamheden in eigen bedrijf kunnen verrichten) en aan Centra voor Bijzondere Tandheelkunde.

Bij combinatiewerkstukken voeren wij uitgebreid vooroverleg over planning en protocol zodat een behandeling probleemloos kan verlopen. Voor het kroon- en brugwerk kunnen wij u de extra service aanbieden van het kleurbepalen op het laboratorium en het afbakken aan de stoel.

Doordat er veel vakkennis en knowhow in het bedrijf aanwezig zijn, kunnen de laatste ontwikkelingen op het gebied van de tandtechniek worden gevolgd en toegepast.

 

 

Ontmoet ons team