Nieuwsoverzicht

21 jan 2019

Met de dental business card wordt betalen belonen

Bij Kesseler & Reuvekamp wordt u beloond voor uw loyaliteit. In samenwerking met American Express bieden wij u de mogelijkheid om met de Dental Business Card te betalen, hiermee wordt u automatisch beloond voor al uw bestellingen. Iedere euro (inclusief BTW) die betaald wordt met de Dental Business Card levert u 1 Membership Rewards punt op. Hiermee spaart u ongemerkt snel voor vliegtickets, hotelovernachtingen, cadeau’s of u gebruikt de gespaarde punten voor korting op uw American Express maandfactuur! Eenvoudige administratie Met de Dental Business Card betaalt u alle facturen van Kesseler & Reuvekamp en andere aangesloten leveranciers pas aan het einde van de maand in 1x aan American Express. Om altijd inzicht in uw bestedingen en gespaarde punten te houden heeft u 24 uur per dag toegang tot uw persoonlijke online account via americanexpress.nl Aantrekkelijke betaalmogelijkheden Uw American Express maandafrekeningen betaalt u zoals u dat wilt. Kiest u voor betalen via acceptgiro dan geniet u van rentevoordeel dankzij een betalingstermijn tot 50 dagen na uw bestelling. Hecht u meer waarde aan gemak, betaal dan via automatische incasso binnen 5 dagen na dagtekening van uw maandafrekening. Kosteloos genieten Het eerste jaar geniet u kosteloos van alle voordelen van de Dental Business Card

Naar het hele artikel

19 sep 2018

Straumann

Als Straumann referentie laboratorium zijn wij vandaag in het bezit gesteld van de tweede Intraoral Scanner. Samen met de firma Straumann en een gerenommeerde tandartsen praktijk draaien wij hiermee een pilot. De eerste Intraoral Scanner werkt inmiddels naar tevredenheid, diverse werkstukken zijn reeds gescand en worden via onze digitale workflow vervaardigd. Van 20 t/m 28 februari as. is deze scanner nog te bewonderen bij ons op het lab in Almelo en kunnen wij u een demonstratie geven. Daarna zal ook deze scanner door onze klanten in gebruik worden genomen. Heeft u interesse om digitaal te gaan werken of wilt u een demonstratie van deze scanner verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Naar het hele artikel

19 sep 2018

Digital Smile Design Studio gereed

Patiënten voorlichten kan tegenwoordig ook visueel! Door middel van het Digital Smile Design-concept kunt u met eenvoudige middelen uw patiënt voorafgaand aan het behandelingstraject op prachtige foto’s en in de eigen mond laten zien wat het eindresultaat zal zijn. Dit kan helpen om verwachtingen bij te stellen naar de realiteit, maar ook om patiënten extra te motiveren om de stap te zetten en een behandeling te starten. Onze Digital Smile Design Studio is nu gereed en komende week starten wij met het eerste consult fotografie en videografie. Indien u meer informatie wenst over het DSD concept verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Naar het hele artikel

19 sep 2018

Kesseler & Reuvekamp is Trios ready!

Reeds bij de introductie van de CAD/CAM techniek in de tandtechniek, worden bij Kesseler & Reuvekamp tal van voorzieningen en hulpmiddelen al dan niet volledig via CAD/CAM techniek vervaardigd. Onze relaties kunnen sinds 2010 naast de klassieke afdrukken ook hun digitale afdrukken aanleveren. Onlangs zijn wij door de firma 3Shape officieel gecertificeerd en hebben wij het keurmerk Trios®Ready ontvangen. Dit keurmerk garandeert dat wij de vaardigheden, kennis en know how in huis hebben om op basis van uw digitale afdrukname uw werkstukken te vervaardigen.

Naar het hele artikel

19 sep 2018

Exclusief reference lab voor de firma Straumann

Kesseler & Reuvekamp is exclusief reference lab voor de firma Straumann, wereldmarktleider in de implantologie. Sinds kort werken wij met het softwareprogramma coDiagnostiX waarmee wij in samenwerking met de tandarts/implantoloog een planning voor de implantaten opstellen. Vervolgens wordt er door ons een 3D boormal geprint waarmee de tandarts voorspelbaar guided kan implanteren en waarbij direct een vooraf geproduceerde voorziening kan worden geplaatst. Hiermee wordt er voorspelbaar en betrouwbaar gewerkt. Voor meer info kunt u contact met ons opnemen.

Naar het hele artikel

19 sep 2018

Geslaagde klanten-avond regio Amsterdam

Dinsdagavond 21 juni hebben we voor circa 50 klanten in de regio Noord Holland een informatie-avond gehouden. Voor deze avond hadden we een bijzondere locatie gekozen namelijk de 32e verdieping van de Rembrandt Tower Boardroom. Een locatie met een fantastisch uitzicht over Amsterdam. Tandarts, Paradontoloog Olaf Veth heeft een mooie voordracht gegeven met als onderwerp : ‘De sleutel tot lange termijn succes van implantaat therapie’. De avond leverde voor een ieder 3KRT punten op. In de pauze en na afloop is er onder het genot van een hapje en drankje gezellig gesproken met elkaar. Al met al was het een erg geslaagde avond!

Naar het hele artikel

19 jun 2013

Video: Kesseler & Reuvekamp bij RTL Lifestyle Experience

Onlangs zijn wij van Kesseler & Reuvekamp gevraagd om mee te werken aan het RTL 4 programma Lifestyle Experience Plus. De uitzending van 8 juni aanstaande om 13.25 uur staat in het teken van de zorg. Als gerenommeerd en modern tandtechnisch laboratorium met een goede uitstraling zijn wij door RTL 4 gevraagd mee te werken aan deze uitzending. Uiteraard voelden we ons zeer vereerd met dit verzoek en dit heeft geleid tot een mooi item in het programma.

Naar het hele artikel

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoek op de website

aanmelden techniekwerk