Digitale tandtechniek

Kesseler & Reuvekamp heeft een eigen Cad/Cam afdeling waar wij werken met de allernieuwste Cad software en scanners van de firma 3Shape. De Deense firma 3 Shape is marktleider in tandtechnische Cad software.

Alles in huis voor digitale tandtechniek

Op onze 4 en 5 assige freesmachines van het merk IMES-ICORE kunnen wij inmiddels een portfolio aan materialen frezen. O.a. Zirconium, Aluminia, Lithiumdisilicaat, Lava, Titaan, Wax, Chroom/Cobalt, Kunststof, Abutments, Modellen, Splinten en Knarsplaten. Daarnaast hebben wij de software én kennis en know how in huis om uw digitale afdrukken te verwerken tot tandtechnische werkstukken.

logo Straumann

Kesseler & Reuvekamp levert i.s.m. de firma Straumann intra-orale scanners van het merk 3Shape voor het digitaal afdrukken van verschillende restauraties.

Wanneer u implantoloog of kaakchirurg bent kunnen wij voor u de implantologieplanning verzorgen. Wij werken daarvoor met de geavanceerde en gebruiksvriendelijke software van coDiagnostiX.

Met coDiagnostiX kunnen wij implantaten nauwkeurig en gemakkelijk plannen. Het helpt ook om boormallen te ontwerpen, 3D te printen en daarmee de chirurgie op een snelle, nauwkeurige en veilige manier uit te voeren met voorspelbare resultaten. coDiagnostiX onderscheidt zich door talloze meet- en planningsfuncties, een implantaatdatabase met veel bekende fabrikanten en precieze analysemogelijkheden.

laptoplogo coDiagnostiX

Bent u benieuwd wat Kesseler & Reuvekamp voor u kan betekenen?

Maak een afspraak

Misschien bent u op zoek naar onze andere diensten?

Digitaal afdrukken

Trios Move Scanners

Met een digitale mondscanner maakt u sneller, betrouwbaarder en patiëntvriendelijker digitale afdrukken bij uw patiënten.

Lees meer
Lees meer

K&R Tandtechniek

frees tandtechniek

De tandtechniek is volop in beweging. Technologische ontwikkelingen en digitalisering hebben er reeds voor gezorgd dat ons bedrijf is geëvolueerd van een ambachtelijk- naar semi-industrieel tandtechnisch laboratorium. Marktwerking en economische veranderingen hebben geresulteerd in een keuze concept waarbij we iedereen van dienst kunnen zijn.  

Lees meer
Lees meer

Klinisch Prothese Technicus / Tandprotheticus

opstellen prothese

Uw patiënt kan bij iedere vestiging van Kesseler & Reuvekamp terecht voor een deskundige tandheelkundige behandeling en het aanmeten van een volledige gebitsprothese.

Lees meer
Lees meer

Klinisch Restauratief Technicus

Een optimaal esthetisch resultaat
Uw patiënt kan voor het kroon en brugwerk bij iedere vestiging van Kesseler & Reuvekamp verzekerd zijn van een optimaal esthetisch resultaat. Wij hebben een speciaal, volgens de wet BIG bevoegd, opgeleide Klinisch Restauratief Technicus in dienst.

Lees meer
Lees meer

Onze producten zijn van top kwaliteit

Door innovatieve oplossingen zorgen we voor de beste prijs-kwaliteit verhouding

Zoek op de website

aanmelden techniekwerk