Over Kesseler & Reuvekamp

Wie is Kesseler & Reuvekamp?

Kesseler en Reuvekamp is een tandtechnisch laboratorium met de hoofdvestiging in Almelo en een filiaal in Amsterdam. In Nederland zijn wij al bijna 60 jaar toonaangevend op het gebied van tandtechniek.

Wie een goed gebit heeft staat er geen moment bij stil, maar veel mensen gaan gebukt onder gebitsproblemen. Een slecht zittend kunstgebit, verkleurde of beschadigde tanden, kiezen die niet meer optimaal functioneren of geheel verdwenen zijn; het zijn slechts enkele voorbeelden van klachten die tot problemen kunnen leiden. Functionele of cosmetische problemen die echter in veel gevallen kunnen worden opgelost, dankzij de aanwezige kennis, vaardigheden en technieken in tandheelkundige laboratoria zoals Kesseler en Reuvekamp.

oude foto tandtechniek

Bedrijfsfilosofie

Afspraken maken en afspraken nakomen: dat is onze werkfilosofie. Belangrijk voor de tandarts en voor de patiënt. Bij ons is dat geen probleem. Onze service houdt niet op als het product gemaakt is.

Een bodedienst haalt en brengt het werk op afgesproken tijdstippen. Wij kunnen in heel Nederland en het buitenland leveren. Onze klanten zijn tandartsen, Universiteit ACTA, SBT, VU en tandtechnische laboratoria (die niet alle werkzaamheden in eigen bedrijf kunnen verrichten).

Bij combinatiewerkstukken voeren wij uitgebreid overleg over planning en protocol zodat een behandeling probleemloos kan verlopen. Voor het kroon- en brugwerk kunnen wij u de extra service aanbieden van het kleurbepalen op het laboratorium en het afbakken aan de stoel.

Doordat er veel vakkennis en knowhow in het bedrijf aanwezig zijn, kunnen de laatste ontwikkelingen op het gebied van de tandtechniek worden gevolgd en toegepast.

Ontmoet ons team

Jeroen Veldhuis

Directeur | Eigenaar

Jeroen is sinds 1995 in dienst bij Kesseler & Reuvekamp. In 1998 heeft hij de opleiding tot tandtechnicus afgerond. Samen met Ilse heeft hij het bedrijf in 2008 overgenomen van Hans Kesseler. Jeroen is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, strategie, marketing & sales en de klantencontacten.

Ruben oude Luttikhuis

Kroon- en brugwerk/planning

Ruben is sinds 1997 in dienst bij Kesseler & Reuvekamp en is teamleider van de Cad/Cam en de planning/expeditie. Ruben is het eerste aanspreekpunt voor tandartsen als er vragen zijn over kroon- en brugwerk. Ruben is ook Klinisch Restauratief Technicus, gebaseerd op de wet BIG.

Hugo Boom

Keramiek-afdeling

Hugo is sinds 2022 in dienst bij Kesseler & Reuvekamp en is teamleider van onze keramiekafdeling. Hugo voert overleg met tandartsen en geeft advies over keramische toepassingen en het cementeren van restauraties. Naast Ceramist is Hugo ook CAD/CAM specialist.

Wouter Roetgering

Prothese / frame afdeling

Wouter is teamleider van de afdeling prothetiek/frame/gips. Wouter geeft leiding aan de medewerkers op deze afdelingen en is verantwoordelijk voor de eindcontrole en kwaliteit. Daarnaast voert Wouter werkoverleg met tandartsen over de prothetiek, frame en implantologie. Tevens is Wouter Klinisch Prothese Technicus.

René Homma

Prothese / frame afdeling

René is sinds 2006 in dienst bij Kesseler & Reuvekamp. René is verantwoordelijk voor de planning en doorloop van binnengekomen opdrachten prothetiek en frame. René voert tevens werkoverleg met tandartsen. Tevens is René Klinisch Prothese Technicus.

Dennis Eppink

CAD/CAM Service & Support

Dennis is werkzaam bij Kesseler & Reuvekamp sinds 2007. Dennis voert werkoverleg over CAD/CAM designs en Implantologie planning. Daarnaast geeft Dennis service en support aan de tandartsen die werken met een mondscanner.

Jasper van Beekum

Vestigingsmanager Amsterdam

Jasper is sinds 2019 in dienst als vestigingsmanager Amsterdam. Daarnaast is Jasper ook een geregistreerd tandprotheticus met uitgebreide ervaring in de behandeling van patiënten. Patiënten kunnen rechtstreeks, zonder tussenkomst van tandarts door Jasper worden behandeld.

Ilse Veldhuis-Kesseler

Mede-eigenaar | Relatiebeheer

Ilse is in 1993 begonnen bij Kesseler & Reuvekamp als tandtechnieker. Samen met Jeroen is zij eigenaar van Kesseler & Reuvekamp en verantwoordelijk voor het beheren van relaties. Daarnaast houdt zij zich ook bezig met de marketing & sales.

RIchard Segerink

Financial controller

Richard is sinds 2021 in dienst bij Kesseler & Reuvekamp en is verantwoordelijk voor de financiële administratie, automatisering en personeelszaken.

Zoek op de website

aanmelden techniekwerk