Over Kesseler & Reuvekamp

Wie is Kesseler & Reuvekamp?

Kesseler en Reuvekamp is een tandtechnisch laboratorium met de hoofdvestiging in Almelo en een filiaal in Amsterdam. In Nederland zijn wij al bijna 60 jaar toonaangevend op het gebied van tandtechniek.

Wie een goed gebit heeft staat er geen moment bij stil, maar veel mensen gaan gebukt onder gebitsproblemen. Een slecht zittend kunstgebit, verkleurde of beschadigde tanden, kiezen die niet meer optimaal functioneren of geheel verdwenen zijn; het zijn slechts enkele voorbeelden van klachten die tot problemen kunnen leiden. Functionele of cosmetische problemen die echter in veel gevallen kunnen worden opgelost, dankzij de aanwezige kennis, vaardigheden en technieken in tandheelkundige laboratoria zoals Kesseler en Reuvekamp.

oude foto tandtechniek

Bedrijfsfilosofie

Afspraken maken en afspraken nakomen: dat is onze werkfilosofie. Belangrijk voor de tandarts en voor de patiënt. Bij ons is dat geen probleem. Onze service houdt niet op als het product gemaakt is.

Een bodedienst haalt en brengt het werk op afgesproken tijdstippen. Wij kunnen in heel Nederland en het buitenland leveren. Onze klanten zijn tandartsen, Universiteit ACTA, SBT, VU en tandtechnische laboratoria (die niet alle werkzaamheden in eigen bedrijf kunnen verrichten).

Bij combinatiewerkstukken voeren wij uitgebreid overleg over planning en protocol zodat een behandeling probleemloos kan verlopen. Voor het kroon- en brugwerk kunnen wij u de extra service aanbieden van het kleurbepalen op het laboratorium en het afbakken aan de stoel.

Doordat er veel vakkennis en knowhow in het bedrijf aanwezig zijn, kunnen de laatste ontwikkelingen op het gebied van de tandtechniek worden gevolgd en toegepast.

Ontmoet ons team

Jeroen Veldhuis

Directeur | Eigenaar

Jeroen is sinds 1995 in dienst bij Kesseler & Reuvekamp. In 1998 heeft hij de opleiding tot tandtechnicus afgerond. Samen met zijn vrouw Ilse heeft hij Kesseler & Reuvekamp in 2008 overgenomen van Hans Kesseler. Jeroen is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, marketing, sales en de klantencontacten.

Johan Nijkamp

Bedrijfsleider

Johan is sinds 1987 in dienst bij Kesseler & Reuvekamp en is verantwoordelijk voor de afdelingen Cad-Cam, planning- en expeditie. Johan voert veel werkoverleg met tandartsen over kroon- en brugwerk en is hierin het eerste aanspreekpunt voor de tandarts. Naast het aansturen van enkele afdelingen is Johan tevens bedrijfsleider.

Ruben oude Luttikhuis

Afdelingsmanager kroon- en brugwerk

Ruben oude Luttikhuis is sinds 1997 in dienst bij Kesseler & Reuvekamp en is verantwoordelijk voor onze kroon- en brugwerkafdeling. Ruben is ook Klinisch Restauratief Technicus, gebaseerd op de wet BIG.

René Homma

Afdelingsmanager prothese-afdeling

René is sinds 2006 in dienst bij Kesseler & Reuvekamp en is verantwoordelijk voor onze prothese-afdeling. René is Klinisch Prothese Technieker en heeft uitgebreide ervaring in de behandeling van patiënten.

Gerard ten Hove

Financial controller

Gerard is sinds 2003 in dienst bij Kesseler & Reuvekamp en is verantwoordelijk voor de financiële administratie, automatisering en PZ zaken.

Jasper van Beekum

Vestigingsmanager Amsterdam

Jasper van Beekum is sinds 2019 in dienst als vestigingsmanager Amsterdam. Daarnaast is Jasper ook een geregistreerd tandprotheticus met uitgebreide ervaring in de behandeling van patiënten. Patiënten kunnen rechtstreeks, zonder tussenkomst van tandarts door Jasper worden behandeld.

Zoek op de website

aanmelden techniekwerk