Over Kesseler & Reuvekamp

Wie is Kesseler & Reuvekamp?

Kesseler en Reuvekamp is een tandtechnisch laboratorium met de hoofdvestiging in Almelo en een filiaal in Amsterdam. In Nederland zijn wij al bijna 60 jaar toonaangevend op het gebied van tandtechniek.

Wie een goed gebit heeft staat er geen moment bij stil, maar veel mensen gaan gebukt onder gebitsproblemen. Een slecht zittend kunstgebit, verkleurde of beschadigde tanden, kiezen die niet meer optimaal functioneren of geheel verdwenen zijn; het zijn slechts enkele voorbeelden van klachten die tot problemen kunnen leiden. Functionele of cosmetische problemen die echter in veel gevallen kunnen worden opgelost, dankzij de aanwezige kennis, vaardigheden en technieken in tandheelkundige laboratoria zoals Kesseler en Reuvekamp.

oude foto tandtechniek

Bedrijfsfilosofie

Afspraken maken en afspraken nakomen: dat is onze werkfilosofie. Belangrijk voor de tandarts en voor de patiënt. Bij ons is dat geen probleem. Onze service houdt niet op als het product gemaakt is.

Een bodedienst haalt en brengt het werk op afgesproken tijdstippen. Wij kunnen in heel Nederland en het buitenland leveren. Onze klanten zijn tandartsen, Universiteit ACTA, SBT, VU en tandtechnische laboratoria (die niet alle werkzaamheden in eigen bedrijf kunnen verrichten).

Bij combinatiewerkstukken voeren wij uitgebreid overleg over planning en protocol zodat een behandeling probleemloos kan verlopen. Voor het kroon- en brugwerk kunnen wij u de extra service aanbieden van het kleurbepalen op het laboratorium en het afbakken aan de stoel.

Doordat er veel vakkennis en knowhow in het bedrijf aanwezig zijn, kunnen de laatste ontwikkelingen op het gebied van de tandtechniek worden gevolgd en toegepast.

Ontmoet ons team

Jeroen Veldhuis

Directeur | Eigenaar

Jeroen is sinds 1995 in dienst bij Kesseler & Reuvekamp. In 1998 heeft hij de opleiding tot tandtechnicus afgerond. Samen met Ilse heeft hij het bedrijf in 2008 overgenomen van Hans Kesseler. Jeroen is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, strategie, marketing & sales en de klantencontacten.

Dennis Eppink

Kroon- en brugwerk | CAD/CAM

Dennis is werkzaam bij Kesseler & Reuvekamp sinds 2007 en is teamleider van de afdeling Kroon- en Brugwerk, CAD/CAM en Implantologie. Dennis voert werkoverleg over Kroon- en Brugwerk, CAD/CAM en Implantologie en is hierin het eerste aanspreekpunt voor de tandarts.

Wouter Roetgering

Prothese / frame afdeling

Wouter is teamleider van de afdeling prothetiek/frame/gips. Wouter geeft leiding aan de medewerkers op deze afdelingen en is verantwoordelijk voor de eindcontrole en kwaliteit. Daarnaast voert Wouter werkoverleg met tandartsen over de prothetiek, frame en implantologie. Tevens is Wouter Klinisch Prothese Technicus.

Ruben oude Luttikhuis

Keramiek-afdeling

Ruben is sinds 1997 in dienst bij Kesseler & Reuvekamp en is teamleider van onze keramiekafdeling. Ruben voert overleg met tandartsen over keramische toepassingen en het cementeren van restauraties. Ruben is ook Klinisch Restauratief Technicus, gebaseerd op de wet BIG.

René Homma

Prothese / frame afdeling

René is sinds 2006 in dienst bij Kesseler & Reuvekamp. René is verantwoordelijk voor de planning en doorloop van binnengekomen opdrachten prothetiek en frame. René voert tevens werkoverleg met tandartsen. Tevens is René Klinisch Prothese Technicus.

Jasper van Beekum

Vestigingsmanager Amsterdam

Jasper is sinds 2019 in dienst als vestigingsmanager Amsterdam. Daarnaast is Jasper ook een geregistreerd tandprotheticus met uitgebreide ervaring in de behandeling van patiënten. Patiënten kunnen rechtstreeks, zonder tussenkomst van tandarts door Jasper worden behandeld.

RIchard Segerink

Financial controller

Richard is sinds 2021 in dienst bij Kesseler & Reuvekamp en is verantwoordelijk voor de financiële administratie, automatisering en personeelszaken.

Ilse Veldhuis-Kesseler

Mede-eigenaar | Relatiebeheer

Ilse is in 1993 begonnen bij Kesseler & Reuvekamp als tandtechnieker. Samen met Jeroen is zij eigenaar van Kesseler & Reuvekamp en verantwoordelijk voor het beheren van relaties. Daarnaast houdt zij zich ook bezig met de marketing & sales.

Zoek op de website

aanmelden techniekwerk