Tandartsen

Kesseler & Reuvekamp biedt haar tandartsen graag de beste service, zoals het kleurbepalen bij uw patienten. Bij reparaties kunnen uw patienten ons rechtstreeks bezoeken.

K&R Tandtechniek

frees tandtechniek

De tandtechniek is volop in beweging. Technologische ontwikkelingen en digitalisering hebben er reeds voor gezorgd dat ons bedrijf is geëvolueerd van een ambachtelijk- naar semi-industrieel tandtechnisch laboratorium. Marktwerking en economische veranderingen hebben geresulteerd in een keuze concept waarbij we iedereen van dienst kunnen zijn.  

Lees meer
Lees meer

Digitale tandtechniek

3d printer tandtechniek

Kesseler & Reuvekamp heeft een eigen Cad/Cam afdeling waar wij werken met de allernieuwste Cad software en scanners van de firma 3Shape. De Deense firma 3 Shape is marktleider in tandtechnische Cad software.

Lees meer
Lees meer

Digitaal afdrukken

Trios Move Scanners

Met een digitale mondscanner maakt u sneller, betrouwbaarder en patiëntvriendelijker digitale afdrukken bij uw patiënten.

Lees meer
Lees meer

Klinisch Prothese Technicus / Tandprotheticus

opstellen prothese

Uw patiënt kan bij iedere vestiging van Kesseler & Reuvekamp terecht voor een deskundige tandheelkundige behandeling en het aanmeten van een volledige gebitsprothese.

Lees meer
Lees meer

Klinisch Restauratief Technicus

Een optimaal esthetisch resultaat
Uw patiënt kan voor het kroon en brugwerk bij iedere vestiging van Kesseler & Reuvekamp verzekerd zijn van een optimaal esthetisch resultaat. Wij hebben een speciaal, volgens de wet BIG bevoegd, opgeleide Klinisch Restauratief Technicus in dienst.

Lees meer
Lees meer

Bent u benieuwd wat Kesseler & Reuvekamp voor u kan betekenen?

Maak een afspraak

Algemene informatie

Rondleidingen

Wilt u als tandarts of uw assistente(s) een rondleiding bij ons op het laboratorium om zo de communicatie en inzicht in tandtechniek te verbeteren dan is dit altijd mogelijk. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Eigen routedienst

Kesseler & Reuvekamp werkt met een eigen routedienst en een externe nachtservice waarmee wij u snel van dienst kunnen zijn. Dagelijks komen wij bij u in de praktijk om het techniekwerk te halen en te bezorgen. Daarnaast kunnen wij in geheel Nederland en het buitenland leveren. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Leveringsvoorwaarden

Op al onze producten zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier downloaden.

Zoek op de website

aanmelden techniekwerk