Digitaal afdrukken

Met een digitale mondscanner maakt u sneller, betrouwbaarder en patiëntvriendelijker digitale afdrukken bij uw patiënten.

Digitale workflow

Onze digitale workflow kent vele voordelen waaronder een grote mate van voorspelbaarheid en het zeer nauwkeurig leveren van allerlei typen restauraties vervaardigd met behulp van onze eigen Cad/Cam freesstraat.

Met een mondscanner maakt u een digitale afdruk van de boven- en onderkaak, inclusief preparatie, beetregistratie en orderbon. Deze digitale data stuurt u online naar Kesseler & Reuvekamp.

Ontdek de voordelen van digitaal afdrukken

  • Zeer patiëntvriendelijk
  • Optimale communicatie met uw patiënten aan de hand van 3D beelden
  • Voorspelbare hoge pasnauwkeurigheid
  • Minder correcties en overmaakwerk
  • Geen afdruklepels, afdrukmaterialen en bijkomende zaken
  • Brede toepasbaarheid
  • Online, snelle verzending naar het laboratorium
  • Aanvullende Apps zoals o.a. DSD en patiënt monitoring

Stap ook in de digitale wereld!

Om u kennis te laten maken met het digitaal afdrukken bieden wij tandartsen de unieke mogelijkheid om gebruik te maken van onze digitale mondscanners en onze expertise op het gebied van digitale tandtechniek.

Wij hebben hiervoor 2 Trios Move Scanners van de firma 3Shape beschikbaar, die tandartsen een afgesproken periode kunnen uitproberen. Onze eigen Kesseler & Reuvekamp Trios trainer zal u in dit proces begeleiden zodat u na de afgesproken periode een weloverwogen besluit kunt nemen.

Trios Move Scanners

Bent u benieuwd wat Kesseler & Reuvekamp voor u kan betekenen?

Maak een afspraak

Misschien bent u op zoek naar onze andere diensten?

Digitale tandtechniek

3d printer tandtechniek

Kesseler & Reuvekamp heeft een eigen Cad/Cam afdeling waar wij werken met de allernieuwste Cad software en scanners van de firma 3Shape. De Deense firma 3 Shape is marktleider in tandtechnische Cad software.

Lees meer
Lees meer

K&R Tandtechniek

frees tandtechniek

De tandtechniek is volop in beweging. Technologische ontwikkelingen en digitalisering hebben er reeds voor gezorgd dat ons bedrijf is geëvolueerd van een ambachtelijk- naar semi-industrieel tandtechnisch laboratorium. Marktwerking en economische veranderingen hebben geresulteerd in een keuze concept waarbij we iedereen van dienst kunnen zijn.  

Lees meer
Lees meer

Klinisch Prothese Technicus / Tandprotheticus

opstellen prothese

Uw patiënt kan bij iedere vestiging van Kesseler & Reuvekamp terecht voor een deskundige tandheelkundige behandeling en het aanmeten van een volledige gebitsprothese.

Lees meer
Lees meer

Klinisch Restauratief Technicus

Een optimaal esthetisch resultaat
Uw patiënt kan voor het kroon en brugwerk bij iedere vestiging van Kesseler & Reuvekamp verzekerd zijn van een optimaal esthetisch resultaat. Wij hebben een speciaal, volgens de wet BIG bevoegd, opgeleide Klinisch Restauratief Technicus in dienst.

Lees meer
Lees meer

Onze producten zijn van top kwaliteit

Door innovatieve oplossingen zorgen we voor de beste prijs-kwaliteit verhouding

Zoek op de website

aanmelden techniekwerk