Klinisch Prothese Technicus / Tandprotheticus

Uw patiënt kan bij iedere vestiging van Kesseler & Reuvekamp terecht voor een deskundige tandheelkundige behandeling en het aanmeten van een volledige gebitsprothese. Dit kan zowel gedaan worden door een Klinisch Prothese Technicus als door onze eigen tandprotheticus.

Deskundig en vakbekwaam

De Klinisch Prothese Technicus heeft zich na de opleiding voor tandtechnicus gespecialiseerd in de vervaardiging van de volledige gebitsprothese. Dit heeft hij gedaan na een opleiding van zes maanden aan de faculteit Tandheelkunde aan de Universiteit van Nijmegen.  Deze opleiding is gebaseerd op de wet BIG. Volgens deze wet is iedereen die zijn bekwaamheid kan aantonen, bevoegd om voor patiënten met een volledige edentate kaak een volledige gebitsprothese te vervaardigen. Uiteraard blijft u als tandarts zelf de eindverantwoordelijkheid houden.

Wij hebben zowel in Almelo als Amsterdam meerdere KPT ‘ers in dienst. Zij kunnen indien gewenst ook bij u in de praktijk komen om u te ondersteunen en mogelijk te ontlasten in uw prothetische werkzaamheden.

Tandprotheticus

Naast de Klinisch Prothese Technicus hebben wij ook een tandprotheticus in dienst. Onze tandprotheticus Jasper van Beekum is dé expert voor het aanmeten en vervaardigen van protheses. Hij oefent een wettelijk erkend beroep uit en heeft zowel de nieuwste technische als medische kennis. Voor een volledig kunstgebit heeft uw patiënt geen verwijzing nodig. De kosten voor de tandprotheticus zijn opgenomen in het pakket van de zorgverzekeraar van de patiënt. Onze Tandprotheticus is aangesloten bij de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT).

Bent u benieuwd wat Kesseler & Reuvekamp voor u kan betekenen?

Maak een afspraak

Misschien bent u op zoek naar onze andere diensten?

Digitaal afdrukken

Trios Move Scanners

Met een digitale mondscanner maakt u sneller, betrouwbaarder en patiëntvriendelijker digitale afdrukken bij uw patiënten.

Lees meer
Lees meer

Digitale tandtechniek

3d printer tandtechniek

Kesseler & Reuvekamp heeft een eigen Cad/Cam afdeling waar wij werken met de allernieuwste Cad software en scanners van de firma 3Shape. De Deense firma 3 Shape is marktleider in tandtechnische Cad software.

Lees meer
Lees meer

K&R Tandtechniek

frees tandtechniek

De tandtechniek is volop in beweging. Technologische ontwikkelingen en digitalisering hebben er reeds voor gezorgd dat ons bedrijf is geëvolueerd van een ambachtelijk- naar semi-industrieel tandtechnisch laboratorium. Marktwerking en economische veranderingen hebben geresulteerd in een keuze concept waarbij we iedereen van dienst kunnen zijn.  

Lees meer
Lees meer

Klinisch Restauratief Technicus

Een optimaal esthetisch resultaat
Uw patiënt kan voor het kroon en brugwerk bij iedere vestiging van Kesseler & Reuvekamp verzekerd zijn van een optimaal esthetisch resultaat. Wij hebben een speciaal, volgens de wet BIG bevoegd, opgeleide Klinisch Restauratief Technicus in dienst.

Lees meer
Lees meer

Onze producten zijn van top kwaliteit

Door innovatieve oplossingen zorgen we voor de beste prijs-kwaliteit verhouding

Zoek op de website

aanmelden techniekwerk