Klinisch Restauratief Technicus

Uw patiënt kan voor het kroon en brugwerk bij iedere vestiging van Kesseler & Reuvekamp verzekerd zijn van een optimaal esthetisch resultaat.

Klinisch Restauratief Technicus

Wij hebben een speciaal, volgens de wet BIG bevoegd, opgeleide Klinisch Restauratief Technicus in dienst. In overleg met u als behandelaar, kan onze KRT ‘er uw patiënt adviseren over materialen en restauratieve mogelijkheden.

Ook kan de KRT’ er de tijdelijke noodkronen verwijderen en de werkstukken passen in bisquit om hiermee in overleg met de patiënt optimale esthetiek te bereiken. Deze behandeling plannen wij vaak na een kleurbepaling en noemen wij ook wel een esthetisch consult.

Uitgebreide kleurbepaling

De kleurbepalingen die wij verrichten doen wij met behulp van een spiegelreflexcamera. Hiermee worden zaken als transparantie, oppervlaktestructuur en andere specifieke kenmerken van de elementen vastgelegd. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Bent u benieuwd wat Kesseler & Reuvekamp voor u kan betekenen?

Maak een afspraak

Misschien bent u op zoek naar onze andere diensten?

Digitaal afdrukken

Trios Move Scanners

Met een digitale mondscanner maakt u sneller, betrouwbaarder en patiëntvriendelijker digitale afdrukken bij uw patiënten.

Lees meer
Lees meer

Digitale tandtechniek

3d printer tandtechniek

Kesseler & Reuvekamp heeft een eigen Cad/Cam afdeling waar wij werken met de allernieuwste Cad software en scanners van de firma 3Shape. De Deense firma 3 Shape is marktleider in tandtechnische Cad software.

Lees meer
Lees meer

K&R Tandtechniek

frees tandtechniek

De tandtechniek is volop in beweging. Technologische ontwikkelingen en digitalisering hebben er reeds voor gezorgd dat ons bedrijf is geëvolueerd van een ambachtelijk- naar semi-industrieel tandtechnisch laboratorium. Marktwerking en economische veranderingen hebben geresulteerd in een keuze concept waarbij we iedereen van dienst kunnen zijn.  

Lees meer
Lees meer

Klinisch Prothese Technicus / Tandprotheticus

opstellen prothese

Uw patiënt kan bij iedere vestiging van Kesseler & Reuvekamp terecht voor een deskundige tandheelkundige behandeling en het aanmeten van een volledige gebitsprothese.

Lees meer
Lees meer

Onze producten zijn van top kwaliteit

Door innovatieve oplossingen zorgen we voor de beste prijs-kwaliteit verhouding

Zoek op de website

aanmelden techniekwerk